Forside    Hvem    Kontakt    Shop

Hvordan får man inspiration?

Hvordan får man inspiration? Det er et spørgsmål alle mennesker stiller sig selv, før eller siden, måske fordi de ikke ved hvordan de kommer i gang, eller hvordan de kommer videre.

Men det er så enkelt, for man kan ikke være menneske, uden at man har brug for at kunne stå på andres skuldre, ikke bare vore forældres hvis vi stadig har dem, men også de mennesker vi ønsker at efterligne, eller ligne, relatere til.

Hvis jeg ønsker at være god til noget, må jeg finde nogle mennesker jeg kan bruge som referrence, til det jeg ønsker at opnå.

Så må jeg sætte mig ind i, hvordan de er kommet så langt som de er, hvad jeg må gøre for at nå samme niveau, hvis det er det jeg ønsker, og tage mit spring ind i det ved at stå på deres skuldre.

Vi kan lære af den erfaring andre har gjort, og det er jo også det vi gør når vi går på en skole; der har været nogle der har lavet skolebøgerne, som har læst og lært om det, og gjort nogle erfaringer som de så deler ud af.

Hvís vi så bare så på andre folk på samme måde, som skolebøger vi kan læse og lære noget af, så ville der kunne opstå relationer som vi måske før ikke så som muligheder, tænk sig, vi kan bruge hinanden.

Men tilbage til jagten efter en referrence.

Vi må¨søge efter det vi ønsker at ligne i andre, og række ud efter det de har og gøre det til vores eget, pyt være med at det i starten er ren kopiering, det gør alle indtil de får deres egen røst.

Gå i krig, søg din referrence, og efterlign det du ønsker at kunne gøre.