Forside    Hvem    Kontakt    Shop

Vandretur gir luft for de tunge tanker

Ideer til hvordan man får et ekstra pust i livet

Har du tænkt på, at måske nogle af dine værste problemer du har, er fordi du sidder alene hjemme og bygger mure op omkring dine ører? murene er her tanker der farer igennem hovedet, og som godt kan være lidt uoverskuelige.

Når man sidder alene med alle ens tanker, bygger man mure op omkring en, som gør det hele meget mere mørkt og dunkelt, men en gåtur giver ikke kun luft i blodet, men derved også til hjernen, og man giver sig selv derved en pause fra alle tankerne.

Når man går en tur, flytter man fokus ned i fødderne, væk fra tankerne, og på den måde kommer man let af med alle ens tunge tanker; man går så at sige væk fra problemerne når man går en tur.

Næste gang du skal ud og gå, så før du går udenfor, så stå lidt og stamp i jorden med fødderne, mærk din egen vægt i fødderne, og så begynd at gå, fokuser på fødderne, hvordan du oplever at de bærer din hele vægt, og flyt dit fokus derned når du går, så forsvinder alle de tunge tanker.

Når man sidder alene med tanker der kan være lidt uoverkommelige, kan det godt føles som om, at vi bærer det hele i hovedet, men hvem har ret meget plads der? Eller hvad?

Beløn dig selv. Vær god ved dig selv. 

Dovenskab er en dræber.

Sagt af Søren Kierkegaard
”Der er ikke det tungsind jeg ikke kan gå væk” (løst citeret)

God vandre tur.