Forside    Hvem    Kontakt    Shop

Hvem

Jeg har i sin tid gået på Randers Kunstskole (1987) under Aage Arbjerg Hansen som tegnelærer. Men det var først omkring år 2003 at jeg igen begyndte at tage kunsten op, de første mange år lidt hver uge, nogle perioder kun i vinterperioden, men omkring 2008 begyndte jeg at gå til maling og tegning, og lærte det hele fra bunden af, hvilket idag 2010, har medført at jeg ikke kan lade være med at tegne og male hver dag.

Øvelse gør mester, men det medfører også en afhængighed, et stærkere ønske om at være mere kreativ, jo mere man laver.

Jeg bruger meget af min tid på portræt tegning, og somme tider også i maleri, men udover det bevæger jeg mig i alt lige fra det naturalistiske, abstrakte til det surrealistiske.

Jeg har deltaget på en del kunstkurser, under vejledning af bla. Lilly Munk og Kirsten Marten.

Ellers har jeg også modtaget mange gode råd og kritik ved mandags aftenerne på Auning Skole.

Mine motiver henter jeg fra naturen, byen Auning, samt fra min egen billedverden, som på det surrealistiske område, bærer lidt præg af Dali's former.

Portrætmæssigt kan jeg godt lide det Rembrandske, jeg vil ikke sige jeg er kommet så langt i min egen udvikling hvad det angår, men for mig syntes det mærkeligt ikke at lave en mørkebrun baggrund på et portrætmaleri.

Jeg er også meget facineret af Da Vinci's måde at arbejde med rum, og i det hele taget, ønsker jeg at bevæge mig mere over i den klassiske kunst, og lade mig inspirere af Rembrandt, Da Vinci, og hvad de nu hedder.


Warning: include(bund-galleri.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/auningforjesus.dk/o-madsen.dk/hvem.php on line 46

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'bund-galleri.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/auningforjesus.dk/o-madsen.dk/hvem.php on line 46